Yetişkin  danışmanlığı hakkında

İnsanlar yaşam serüveni içerisinde birtakım zorlanmalarla karşılaşabilirler.Bu zorlayıcı yaşantılar ya da durumlar ( örneğin. İşe uyum süreci,evliliğe uyum,kronik bir hastalık,kişilerarası ilişkilerde süreğen bir sorun yaşama vb.) özel hayatınızda,iş yaşamınızda ve sosyal ilişkilerinizde can sıkıcı sorunlar yaşatabilir.Çözüm arayışları sırasında kendinizi umutsuz ve çıkmazda hissedebilir,kısır bir döngüye girebilirsiniz.

Yetişkin  danışmanlığı hakkında

İnsanlar yaşam serüveni içerisinde birtakım zorlanmalarla karşılaşabilirler.Bu zorlayıcı yaşantılar ya da durumlar ( örneğin. İşe uyum süreci,evliliğe uyum,kronik bir hastalık,kişilerarası ilişkilerde süreğen bir sorun yaşama vb.) özel hayatınızda,iş yaşamınızda ve sosyal ilişkilerinizde can sıkıcı sorunlar yaşatabilir.Çözüm arayışları sırasında kendinizi umutsuz ve çıkmazda hissedebilir,kısır bir döngüye girebilirsiniz. Hatta yaşanan zorlanmalar hiçbir fizyolojik nedenden kaynaklanmayan baş ağrıları, mide yanması,uyku sorunları düzensiz seyreden Tansiyon,Deri hastalıkları gibi bedensel rahatsızlıklara da yol açabilir.Yaşam Kalitenizi düşüren tüm sosyal,duygusal ve fizyolojik sorunlarınızın üstesinden Sadece problem çözme, başetme stillerinizi zenginleştirerek gelmeniz mümkündür.

Yetişkin Danışmanlığında;-Öfke Yönetimi, -Stresle başetme, -Hertürlü İletişim-ilişki Sorunları,- Yeme Bozuklukları( anoreksiya, blumia ,duygusal yeme obezite vb.)  -Anksiyete,Depresyon rahasızlıkları ( obsesif kompulsif bozukluk,panik atak,sosyal kaygı,performans kaygısı ,hastalık hastalığıı ,Ayrılık depresyonu ve Anksiyetesi vb.) –Çeşitli Fobik Durumlar(asansöre binememe, kan verememe vb) –Kayıp ve Yas Süreçleri , Yaşamsal Krizler ( Emeklilik , Boşanma vs) gibi durumlar ayrıca kişisel potansiyelini daha verimli kullanma ve yaşam doyumunu arttırma alanlarında da Profesyonel destek alınabilir.Uzm.Psikolog Elmas İNCE KALE (25 Yıllık Klinik Deneyim)

 

Bu makale 23 Mart 2022 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Psk. Elmas İnce Kale

1965 yılında Gümüşhane’de doğdu.İlkokulu burada Okudu.Orta,Lise Eğitimlerini ise Ankara’da tamamladı.1988 Yılında Ankara Üniversitesi PSİKOLOJİ Bölümünden Mezun oldu. Ardından Gazi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık alanında Yüksek Lisans Yaptı. (1994-TEZLİ). Çalışma Yaşamını Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı ve Konsültasyon Liyezon Bilim Dalında geçirdi.25 yıllık Süreçte hem Psikiyatri vakaları hemde Tıbbi hastalıklara eşlik eden Anksiyete,Depresyon,Yas reaksiyonu ve Tedaviye uyumsuzluk gibi durumlarla Çalıştı.Bunun yanısıra aynı kurumda çalışan Tıbbi Ekibe yönelik hizmet içi eğitim amacıyla Tükenmişlik,Stresle başaçıkma stilleri, iletişim becerileri,Öfke yönetimi,Hasta-Tedavi Ekibi ilişkisi gibi konularda Seminerler verdi,Etkileşim Grupları yaptı.  Öğrenim ve Çalışma hayatı süresince alanında Uzman olan Öğret ...

Etiketler
Yetişkin terapisi nedir
Uzm. Psk. Elmas İnce Kale
Uzm. Psk. Elmas İnce Kale
Muğla - Psikoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube