Su ile cilt soyulabilir mi?

Su ile cilt soyulabilir mi?

Evet su ile clt soyulabilir mi? Basınçla cilde püskürtülen suyla ciltte peeling etkisi yaratmak mümkün, Jetpeeling...

Aslında mekanik olarak cildi soyma işlemidir.

Geliştirilmiş özel handpeace başlığı ile birlikte cilde jet akımla yapılan mekanik peeling uygulamasıdır. Cildi yeniler, tazeler, onarır ve cilt sorunlarını çözmeye yönelik hızlı bir tedavi yöntemidir. Sorunlu deriyi yavaşca soyar ve ciltte oluşan çizgileri jet akımla giderilmesini sağlar. Aynı zamanda cilde vitamin ve onarıcı maddeleri , cildin alt katmanlarına kadar ulaşmasını sağlayarak buradaki atıkların dışarı kolayca çıkmasına yardımcı olur. Cildi istenilen sağlıklı görüntüye kısa zamanda kavuşturur.

Niçin jetpeel:

Yara izleri, güneş ve yaşlılık lekeleri, kırışıklık problemleri, akne izleri, cilt detoksu. Komedon temizliği İifting ve anti aging uygulamaları için kullanılabilir.

Uygulama alanları:

Yüz, boyun ve dekolte bölgesine, yenileme ve tedavi gerektiren vücuttaki diger bölgelere uygulama yapılabilir.

Kullanılan vitaminler:

Vitamın B5, Vitamin C, Hiyalüronik Asit, Vitamin A+E

Jetpeel Cilt Yenileme Teknolojisi; “cilt detoxu, peeling, ciltte aşırı kuruluk, doğum çatlakları, kırışıklıklar, iğnesiz mezoterapi, akne ve leke tedavileri” alanında ençok tercih edilir.

15 günde bir 4 seans uygulanır.

 

Bu makale 14 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Deniz Koral

Uzman Dr. Deniz KORAL Denizli'de doğdum, İlk orta ve lise eğitimimi İzmirde tamamladıktan sonra 1983 yılında Ege Ü. Tıp Fakültesinden mezun oldum. Sırasıyla Kahramanmaraş Elbistan Karahasanuşağı Sağlık ocağı tabipliği ve Kahramanmaraş Merkez Verem Savaş Dispanserinde mecburi hizmetimi tamamladım. Ondokuzmayıs Ü. Tıp Fakültesinde Derive Zührevi Hastalıkları Uzmanlığımı 1983 yılında aldıktan sonra, askerlik görevimi de İskenderun Deniz Hastanesinde 1991 yılında tamamladım. Sırasıyla Seydişehir SSK hastanesi ve Konya SSK Hastanesinde çalıştıktan sonra 1995-1996 yılları arasında Adnan Menderes Ü. Tıp Fakültesi Anabilim Dalında kurucu öğretim üyesi olarak çalıştım, aynı yıl Ege Ü. Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalında 3 ay misafir öğretim üyesi olarak bulundum. 1996 yılında tekrar Konya SSK Hastanesinde uzman olarak çalışmaya başladım. ...

Etiketler
Jetpeel cilt yenileme teknolojisi
Uzm. Dr. Deniz Koral
Uzm. Dr. Deniz Koral
İstanbul - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube