Size bir çözümümüz var! ortodonti

Size bir çözümümüz var! ortodonti

Çapraşık dişler tedavi edilmediği zaman bir çok soruna yol açabiliyor. Yeterli fırçalama olmadığı  için diş etlerinde kanama, dişlerin aralarında çürükler ve renklenmeler, ağız kokusu ve diş kayıpları gibi.

Ortodontik tedavide ilk kontrol cocukluk cagına 7-8 yaşında yapılıyor. Bu aşamada yapılan tedavi çocugun sağlıklı bir çene gelişimine ve düzgün dişlere  sahip olmasını saglar.

Tel tedavisi her yaşta uygulanabiliyor. Erişkinlerde sosyal hayatı etkileyen bozukluklar, dişlere yaptırılan hareketlerle  cok kolay bir şekilde duzeltilebiliyor. Gunumuzde kullanılan şeffaf braketlerle tedavi suresince estetik olmayan bir goruntu olmuyor.

Bu makale 6 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dt. Ebru Demircan

Dt. Ebru DEMİRCAN, 1984 yılında doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde başladığı eğitimini 2008 yılında başarıyla tamamlayarak Diş Hekimi unvanı almıştır. 

4 yıl Cerrahpaşa Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinigi, 5 yıl Smile Institute'de hasta kabulü yapan Dt. Ebru DEMİRCAN, mesleki çalışmalarına Özel Acıbadem Taksim Hastanesi'nde devam etmektedir.

Etiketler
Ortodonti
Dt. Ebru Demircan
Dt. Ebru Demircan
İstanbul - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube