Sertleşme sorunu

Sertleşme Sorunu

Sertleşme sorunu

Cinsel ilişkilerde birleşmenin başlaması ve devamlılığın sürdürülebilmesi için gereken setleşmenin gerçekleşmemesi durumu ereksiyon sorunu olarak ifade edilir. Sertleşme sorunu psikolojik nedenlerden kaynaklı olabilir. Bunun yanı sıra penise yeterli kan gitmemesinden kaynaklı olan kalp ve damar hastalığının habercisi olabilir. Sertleşme sorunu hakkında sorun yaşıyor veya bu konu hakkında kaygılarınız varsa alanında uzman bir üroloji doktoruna danışınız.

Tedavi Yöntemleri

Sertleşme sorununun neyden kaynaklı olduğu tedavinin işleyiş şeklini değiştirmektedir. Sertleşme sorunu diyabet veya kalp hastalığından kaynaklanıyorsa doktorunuz sizi bu hastalıkların tedavisi için başka uzmana yönlendirecektir. Tedavinin iyi gitmesi sonucu sertleşme sorunu içinde ilaçlar verilir. Bu ilaçlar penise giden kan akışını arttırır ve sertleşme kolaylığını sağlar. Bu ilaçlardan etki görmeyen kişiler için pompa veya implantlar kullanılabilir.

Bu makale 16 Şubat 2022 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Öğr. Üyesi Serhat Dönmezer

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serhat Dönmezer geçmişten günümüze bir çok başarılı operasyona imza atmıştır. Başarılı operasyonların yanı sıra 20 yılı aşkın süredir üroloji alanında uzman olarak görev yapan Op. Dr. Serhat Dönmezer bir çok eser, yayın ve kongrelerde yer almıştır.   Üroloji uzmanı olarak sırasıyla Okmeydanı , İzmit bölge, Medipol, Medical Park ve Şifa Hastanelerinde görev yapmıştır. Op. Dr. Serhat Dönmezer Uzman olarak 20 yılı aşkın sürede yapmış olduğu başarılı ameliyat ve tedaviler sayesinde hastaların daima mutlu olmasına yardımcı olmuştur. Op. Dr. Serhat Dönmezer Üroloji alanında prostat kanseri, prostat büyümesi, prostatit, mesane kanseri, böbrek kanseri, böbrek üreter taşı, testis kanseri, üretra darlığı, cinsel isteksizlik, penis eğriliği, sertleşme sorunu, erken boşalma, inmemiş testis, varikosel, hidrosel ve İnfertilite ...

Dr. Öğr. Üyesi Serhat Dönmezer
Dr. Öğr. Üyesi Serhat Dönmezer
İstanbul - Üroloji
Facebook Twitter Instagram Youtube