Mezoterapi- sağlığın özü; mezoterapinin ucunda

Mezoterapi- sağlığın özü; mezoterapinin ucunda

Mezoterapi 

Sağlığın Özü; Mezoterapinin Ucunda

İlaçların bütün vücuda dağılması yerine, doğrudan istenen yere ve istenen ilacı çok daha az miktarlarda, ince iğnelerle cilt altına verme yöntemidir.

Mezoterapide; Sağlık Bakanlığı tarafından izinli ve dokunun ihtiyacına göre hazırlanan özel ilaç kokteylleri  kullanılmaktadır. Bu uygulamayla kan dolaşımı düzeltilir, ödem çözülür, dokuyu uyandırıp, hücreler içindeki yağların kolay çözülmelerini ve dolaşıma atılmaları sağlanır. Tedavi hastanın ihtiyacına göre 5 ya da 10 seans olarak planlanır.

Bu uygulamada alerjik reaksiyon çok nadir görülür. Kişilere ve doktorun tekniğine göre ince iğneler ve mezoterapi tabancası ile yapılan uygulamalar çok az acıtır. 5 - 6 günde iyileşebilecek morluklar nadiren olabilmektedir.

Saç Mezoterapisi

Saç sağlığı herkes için çok önemlidir. Herkesin bildiği gibi saç dökülmesinin hem bayanların hem erkeklerin ne kadar can sıkıcı olduğu aşikardır.  Saçlarınızın sağlıklı görünmesi güzel bir görünüm için en önemli ayrıntıdır. Sağlıklı saç kökleri için, saç sağlığı için yararlı vitaminlerin ve minerallerin karışımıyla elde edilen, saç mezoterapi formülü en etkili tedavidir. Uygulanan kozmetik ürünler asla saç köklerini beslemez ve güçlü çıkmasına neden olmaz bu yüzden mutlaka sağlık için yararlı Hekimlerin uygulayacak olması mezoterapinin doğru bir tedavi 0lduğunu açıkca ortaya koyar.

Saçlarınızın sağlıklı olması ve güçlü köklere sahip olması için mutlaka mezoterapi uygulamasından yararlanılmalıdır.

 

Bu makale 17 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Nezih Karaca

Etiketler
Saç mezoterapisi
Uzm. Dr. Nezih Karaca
Uzm. Dr. Nezih Karaca
İstanbul - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube