Magellan vampire facelift

Magellan vampire facelift

1-KİŞİYE ÖZEL FORMÜLLE CİLT YENİLEME

Vampire FaceLift prosedürünün ilk kısmında, doktor gerek gördüğünde bir Hiyalüronik Asit (HA) dolgu maddesini, yüzün doğal halini korurken daha genç görünümlü bir yüz kazandırmak adına, özel bir yöntemle kullanır.

Daha genç, doğal bir genç görünüm kazandırıldıktan sonra, doktor hastanın kendi kanından (özel ve tedaviye uygun bir sistemle.) normalde vücudunun zarar görmüş dokuları için kullanacağı büyüme faktörlerini ve çeşitli hücreleri toplar. (Bilinen prp sistemlerinden çok farklıdır.)

2-KANINIZDAKİ SİHİRLİ GÜÇ

Öncelikle, doktor gerek gördüğü miktarda kan alır. Daha sonra, vampire facelift uygulaması için gerekli olan sistem kullanılarak(magellan ve tru prp sistemi), steril ortamda yaklaşık 20 dakika içinde, o kandan trombositleri, büyüme faktörlerini, bilinen prp sistemlerinin ayırıştıramacağı ve gerkeli olan hücreleri ayırır. Daha sonra, o hüceleri normalde yaralı dokuyu iyileştirmek için kullanılan en az 8 çeşit büyüme faktörleri ile birlikte kullanılması için aktifleştirir.

Bu büyüme faktörleri ve ayrıştırılan hücreler, arttırılmış kolajen ve yeni kan akışı sağlamak için sihir gibi çalışırlar.

*Bu sistem sağlıklı olarak sadece magellan platelet seperatörü tarafından uygulanabilir.

3-PÜRÜZSÜZ,GENÇ VE SIKI BİR CİLT

Anestezik krem kullanarak ve çok küçük bir iğneyle doktor hastanın ayrıştırılan hücrelerini özel bir yolla yüz bölgesindeki gerekli olan bölgelere gerekli olan derinlikte enjekte eder. (bu protokole sadece sadece vampirefacelift sertifikasına sahip eğitim almış doktorlarımız haizdir.) Uygulanan bu protokolden sonra zaten ciltte bulunan multipotent kök hücrelerini (onları bir yaralanma olduğuna ve yeni, daha genç bir dokunun üretilmesi gerektiğine inandırarak) aktifleşir.

Daha sonra multipotent kök hücreleri aslında yaralanmamış cildi onarmaya çalışan yeni bir kolajen, yeni kan hücreleri ve yeni yağlı hücreler haline gelir.

Vampire Facelift Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

ETKİSİNİ NE ZAMAN GÖSTERİR ?  
Uygulama sonrasında cildin yenilenme süreci hemen başlar. Toparlama etkisi ise 60 gün içinde görülmeye başlar.

UYGULAMA NE KADAR SÜRER ? 
Ortalama kırk dakika süren tek seanslık uygulama sonrasında sosyal hayata hızlıca dönüş sağlanır.

KİMLER UYGULAYABİLİR ? 
Vampire Facelift uygulamasını sadece lisanslı doktorlar uygulayabilir.

KİMLERE UYGULAYABİLİR ? 
Cilt  yapısı sarkmış , görünümü bozulmuş yüz hatlarına uygulanabilir.

Bu makale 13 Nisan 2020 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Mehmet Faruk Yavuz

Dr. Mehmet Faruk YAVUZ, 1979 yılında Mardin'de doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 2005 yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. 

2006 - 2007 yılları arası Midyat Barıştepe Sağlık Ocağı'nda, 2007 - 2010 yılları arası Özel Şifa Polikliniği'nde, 2010 - 2011 yılları arası Özel İstanbul Hospital'de, 2011 - 2013 Özel Fatih Hastanesi'nde, 2013 - 2017 yılları arası Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu'nda görev yapmış olan Dr. Mehmet Faruk YAVUZ, mesleki çalışmalarına Etiler Maya Estetik'de devam etmektedir.

Dr. Mehmet Faruk YAVUZ, Türk Tabipler Odası üyesidir. İyi derecede İngilizce, Arapça, Almanca bilmektedir

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
facebook
youtube
Etiketler
Prp tedavisi
Dr. Mehmet Faruk Yavuz
Dr. Mehmet Faruk Yavuz
İstanbul - Medikal Estetik Tıp Doktoru
Facebook Twitter Instagram Youtube