Lamine veneer nedir? gülüş estetiği nedir? gülüş tasarımı nasıl yapılır?

Lamine veneer Nedir? Gülüş Estetiği Nedir? Gülüş Tasarımı nasıl yapılır?

Lamine veneer nedir?  gülüş estetiği nedir? gülüş tasarımı nasıl yapılır?

Lamine veneer Nedir?  Gülüş Estetiği Nedir? Gülüş Tasarımı nasıl yapılır?

İlk bakışta en dikkat çekici özelliğimiz olan dişlerimiz ve gülüşümüzün her zamankinden daha bakımlı ve ışıl ışıl olmasını isteriz. Bu sebeple verilen hizmetlerin en önemlisi olan gülüş estetiği Türkiye’de ve dünyada oldukça popüler uygulamalar barındırmaktadır. Kadın erkek herkesin sağlıklı, kusursuz ve parlak bir gülüşe sahip olması her anlamda önemlidir. Gülüşünüzün bir akılda yer etmesi, tamamen dış görünüşünüzün en önemli parçası olan dişlerinize bağlıdır.

Gülümseme tasarımı yapılırken uzman diş hekimlerinin tercih ettiği bir sürü hizmet vardır. Bu hizmetler aşağıdaki gibidir:

·İmplant

·Diş Beyazlatma Teknolojisiyle Diş Tonunuzu Değiştirmek

·Bonding İşlemleri

·Lamine Kaplama Porselen

·Diş Teli olarak bilinen Ortodontik Tedavi

·Dudak ve Ağız Estetiği

·Lamine veneer yöntemi ilk olarak çeşitli sebeplerle dişte meydana gelen lekeler için kullanılabilir. Lamine veneer yöntemi ile her ne sebeple olursa olsun dişlerde meydana gelen lekeleri kaplayarak yok olmasına neden olur.

lamine veneer Nedir?

Zarar görmüş dişlerde de lamine veneer kaplama yöntemi kullanılır. Bu sayede ortaya çıkan bozukluklar giderilebilir.

Dişler arasında meydana gelen boşluklar da yine lamine veneer yöntemi ile giderilerek daha estetik bir görünüm ortaya çıkarılabilir.

Çarpık diş yapıları da yine lamine veneer yöntemi ile ortadan kaldırılabilir. Lamine veneer yöntemi ile bu tür aksaklıklar çok basit birkaç işlemle kısa sürede ortadan kaldırılabilir.

 

Bu makale 20 Şubat 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Dt. Tolga Gülçiçek

Uzm. Dr. Dt. Tolga GÜLÇİÇEK, 1977 yılında Ankara'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından  1995 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde başladığı eğitimini 2000 yılında başarıyla tamamlayarak Diş Hekimi unvanı almıştır. Yine Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde açılan uzmanlık sınavını birincilikle tamamlayarak Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Hastalıkları ve Cerrahisi Ana Bilim Dalı'nda uzmanlık eğitimine başlamıştır. 2002 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 8 ay süren Anesteziyoloji, KBB ve Plastik Cerrahi Anabilim dallarındaki rotasyon eğitimini takiben eğitimine 6 ay İngiltere Londra’da devam etmiş, 2005 yılında Amerika Birleşik Devletleri, University of Michigan Hospital ve Mott Children Hospital’da misafir öğretim görevlisi olarak bulundu. Prof.Dr. Joseph I. Helman ve 2010 yılında kayb ...

Yazarı sosyal medya'da takip edin
Etiketler
Lamine veneer porselenler
Uzm. Dr. Dt. Tolga Gülçiçek
Uzm. Dr. Dt. Tolga Gülçiçek
İstanbul - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube