Isıco'nun önerileri; bir masal kitabı

ISICO'nun Önerileri; Bir Masal Kitabı

Isıco'nun önerileri; bir masal kitabı

Bir sabah aynada kendisine bakan Omurga Perisi, sırtının eğilmiş olduğunu fark eder. Bütün arkadaşlarına sorsa da kimse ona nedenini söyleyemez! Sonunda cevabı bilen Dr. Kemik, daha önce hiç duymadığı bir kelime kullanır: skolyoz! Böylece en genç hastalarımızın skolyozu anlamalarına yardımcı olmak için yazdığımız peri masalı başlıyor. Nedir, nasıl tedavi edilir, neden korse gibi sorularla birlikte günlük yaşamın farklı yönleriyle (arkadaşlar, okul, spor aktiviteleri...) değerlendiriyoruz. Çocukların anlayabileceği basit bir dil kullanılarak hazırlanan kitapçıkta boyama ile renklendirilecek bir çok da sayfa bulunuyor.

Bu makale 20 Ocak 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Fzt. Berkay Tutar

Berkay TUTAR,

2011 yılında İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünü kazanmış 2015 yılında mezun olmuştur.

2015-2021 yılları arasında Adana Yaşam Tıp Merkezi'nde Fizyoterapist olarak görev yapmıştır.

2017 yılında Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anatomi Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans programına başlamış 2021 yılında mezun olarak Uzman ünvanını kullanmaya hak kazanmıştır.

2022 yılında Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anatomi Anabilim Dalı'nda Doktora programında devam etmektedir.

Şu anda mesleki çalışmalarına “Skolyoz Merkezi Adana - Uzm. Fzt. Berkay Tutar” merkezinde devam etmektedir.

Fzt. Berkay Tutar
Fzt. Berkay Tutar
Adana - Fizyoterapi
Facebook Twitter Instagram Youtube