İmplant öncesi dikkat edilmesi gerekenler

Eksik dişlerin tamamlanmasında implantlar her yaştan kişinin yararlandığı bir yöntemdir. İmplant Tedavisi öncesinde kronik hastalıkları olan kişiler kontrollerini yaptırarak, tedavilerini yürüten doktorlarıyla tedavi sürecini paylaşmalıdır.

İmplant öncesi dikkat edilmesi gerekenler

Eksik dişlerin tamamlanmasında implantlar her yaştan kişinin yararlandığı bir yöntemdir. İmplant Tedavisi öncesinde kronik hastalıkları olan kişiler kontrollerini yaptırarak, tedavilerini yürüten doktorlarıyla tedavi sürecini paylaşmalıdır. Ayrıca implant tedavisi öncesinde bu kronik hastalıklarınızı diş hekimleriyle de paylaşmanız gerekmektedir. İlaç allerjiniz varsa tedavi sırasında uygulanacak ilaçlara karşı allerjiniz olup olmadığını diş hekiminizle mutlaka görüşmelisiniz. İmplant tedavisi öncesinde ve sonrasında diş hekiminizin uyarı ve önerilerine dikkat etmeniz, kullanmanızı istediği ilaçları uygun şekilde kullanmanız tedavi sürecinin daha kolay geçmesini sağlayacaktır.

Bu makale 1 Şubat 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dt. Züleyha Bilent

Dt. Züleyha Saraç lisans öncesi öğrenimlerinin ardından, Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde başladığı eğitimini  başarıyla tamamlayarak Diş Hekimi unvanı almıştır.

Dt. Züleyha Saraç mesleki çalışmalarına İzmir'de bulunan özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

Yazarı sosyal medya'da takip edin
instagram
Etiketler
İmplant
Dt. Züleyha Bilent
Dt. Züleyha Bilent
İzmir - Diş Hekimi
Facebook Twitter Instagram Youtube