İçsel yolculukta yeni bir adım: ınnerspeak (jaas)

İçsel Yolculukta Yeni Bir Adım: InnerSpeak (Jaas)

İçsel yolculukta yeni bir adım: ınnerspeak (jaas)


Merhaba sevgili takipçilerimiz! Bugün sizlere muhteşem bir keşiften bahsetmek istiyoruz: InnerSpeak (Jaas). Bu yeni ve güçlü yöntem, içsel iletişimimizin kapılarını aralamamıza yardımcı oluyor, zihnimizin gürültüsünü susturuyor ve egomuzun müdahalesini en aza indiriyor.
InnerSpeak, Kutsal Geometri'ye dayalı dosyaları kullanarak iç benliğimizle (veya ruhumuz, Yüksek Benliğimiz vb.) iletişim kurmamıza olanak tanır. İç benliğimiz, şifalandırmamız gereken konuları ve potansiyelimizi gerçekleştirmemizi engelleyen etkileri bizlere aktarır.
Bu yöntem, sorunların kaynağını bulmamıza ve onları şifalandırmamıza yardımcı oluyor. InnerSpeak ile içsel yolculuğunuza başlamaya hazır mısınız?
Sana Özgü Nefes olarak, InnerSpeak'in gücünü keşfetmenize yardımcı olabiliriz. İçsel denge ve huzur için bu yolculuğa katılmak isterseniz, bizimle iletişime geçin. Birlikte daha fazla bilinç ve şifa yolculuğuna çıkabiliriz! 🌬️🙏

Bu makale 15 Eylül 2023 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dr. Sevda Tekin

 

Dr. Sevda Tekin,  Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Aile sağlık hizmetleri başhekimliği görevinde bulunmuştur.  2020 yılı itibariyle tamamlayıcı ve bütünsel tıp yaklaşımıyla hipnoterapi ve nefes eğitmenliği, refleksoloji, eft, teta, sayı analizi eğitmenliği, hastalıklar ve bilinçaltı kodları eğitimlerini almıştır. Hali hazırda diyaliz hekimliğine devam etmektedir. 2022 yılında Sana Özgü Nefes Akademisini kurmuştur. 

 Aynı zamanda Sana Özgü Nefes Akademisi'nde atolye çalışmaları ve nefes kampları düzenlenmektedir. Kurumlarda öfke kontrolü ve stres yönetimi seminerleri vermektedir. 

Etiketler
İçsel ses
Dr. Sevda Tekin
Dr. Sevda Tekin
İstanbul - Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp
Facebook Twitter Instagram Youtube