G therapy nedir?

G THERAPY NEDİR?

G therapy nedir?

G therapy kas iskelet sistemini oluşturan bütün kas, tendon ve fasya üzerinde oluşan ağrı döngüsünü deri altına girmeden, mekanik atışlarla  ortadan kaldıran ; ,Ayrıca his kaybı, uyuşma, hareket kısıtlılıklarını tedavi eden bir manuel terapi metodudur. G Therapy, alanında uzman fizyoterapistler eşliğinde, özgün patentli bir cihazla uygulanır.

G therapy hangi durumlarda kullanılır?

  • Bel ve boyun fıtığı, fibromiyalji ,boyun düzleşmesi, siyatik sinir sıkışması, topuk dikeni , sporcu yaralanmaları ,skolyoz , menisküs , ön çarpraz bağ ve diz problemleri  başta olmak üzere tüm kas ve iskelet sistemi rahatsızlıklarında başarı ve yüksek hasta memnuniyetiyle kullanılır.

G therapy nin yan etkisi var mıdır? Kimlere uygulanabilir?

  • Işın ve ilaç kullanılmamasıyla beraber deri altına girmeden uygulanan bir yöntem olduğu için yan etkisi bulunmamaktadır. 9 aylık hamile kadından 70 yaşındaki insanlara kadar hatta kronik hastalığı bulunan kişilere bile uygulanabilir.

Başka ne tür hizmetleriniz vardır ?

  • Merkezimizde G therapy nin yanı sıra manuel terapi, graston ve kupa terapisi,  fzt eşliğinde reformer ve cadillac pilates,  kişiye özel  egzersiz, klinik masaj hizmeti vermekteyiz.

Sizleri neden tercih etmeliyiz ?

  • G therapy Seanslarımızın sonunda %92 lik bir hasta memnuniyetine sahip olmamızın yanında  Ayrıca dünyaca tanınan ve kanıta dayalı çeşitli yöntemlerimizle tüm danışanlarımızın yaşamlarını minik dokunuşlarla daha kaliteli bir hal aldırıyoruz. Ameliyat olmak istemeyen ya da ameliyat olup istediği sonucu alamayan kişileri sadece birkaç seansta kalıcı olarak tüm ağrılarından kurtarıyoruz. Bunları göz önünde bulundurursak ağrılarından kısa sürede kalıcı olarak kurtulmak isteyenlerin bizleri tercih etmesi zaten kaçınılmaz oluyor.

Bu makale 19 Ekim 2022 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Fzt. Hasan Aslan

Ben Fizyoterapist Hasan ASLAN. Lisans eğitimimi İstanbul Esenyurt Üniversitesi ve Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde aldım.  2017-2021 Yılları arasında gördüğüm lisans eğitimim süresince birçok farklı alanda seminerlere katıldım. Şu anda İstanbul Arel Üniversitesinde Fizyoterapi alanında Yüksek Lisans (Master) yapıyorum. Bunların yanında hayatım boyunca çeşitli sosyal sorumluluk projesi, seminer ve kişisel gelişim topluluklarında yer aldım. MEB e bağlı Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezlerinde, özel fizik tedavi kliniklerinde çalıştım. Şuan İstanbul Maltepe mevkinde Ritim İstanbul AVM de bulunan G Therapy Maltepe merkezinde hizmet vermekteyim. Merkezimizde başta bel ve boyun fıtığı olmak üzere tüm kas ve iskelet sistemi rahatsızlıklarında kullandığımız son teknolojik aletlerle üretilmiş G Therapy cihazımızla Ameliyatsız olarak t ...

Fzt. Hasan Aslan
Fzt. Hasan Aslan
İstanbul - Fizyoterapi
Facebook Twitter Instagram Youtube