Fue tekniği ile saç ekimi

Fue tekniği ile saç ekimi

Saç dökülmesi, her iki cinsi de etkilemekle birlikte ergenliği takiben erkeklerin yaklaşık %10’unda fiziksel olduğu kadar psişik problemlere de yol açan bir durumdur. Saç dökülmesi genetik faktörler, hormon düzensizlikleri, vitamin eksiklikleri, anemi, tiroid hastalıkları ve daha belki de adını koyamadığımız birçok sebepten ötürü gelişebilmektedir.

"Dünyada ve Türkiye’de en sık uygulanan FUE (foliculer unit extraction) yöntemi ile kıl kökleri mikro motor yardımı ile alınırlar daha sonda mikro bıçaklar ile açılan yuvalarına uzun ve teknik bir işlem sonrasında yerleştirilirler. "

Androjenik tip saç dökülmesi en sık rastlanan durumdur ve bundan etkilenmeyen bölgedeki saçların transferi ile tedavi edilirler. Bu gibi durumlarda uzman kadromuz ile size en uygun çözümleri sunuyoruz. Dünyada ve Türkiye’de en sık uygulanan FUE (foliculer unit extraction) yöntemi ile kıl kökleri mikro motor yardımı ile alınırlar daha sonda mikro bıçaklar ile açılan yuvalarına uzun ve teknik bir işlem sonrasında yerleştirilirler. Lokal anestezi altında yapılan işlem 4-6 saat kadar sürmekte, hastane şartlarında yapılmakta ve kişi işlem sonrasında taburcu edilmektedir. Saç ekimini takiben yaklaşık iki - sekiz hafta içerisinde ekilen saçlar dökülecek ancak ekilmiş olan kıl köklerinden 6-12 ay içerisinde yeniden çıkacaktır. Memnuniyetin çok yüksek olduğu bu işlemler sandığınız kadar zor ve uzakta değil!

Bu makale 16 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Prof. Dr. Mithat Akan

Prof.Dr. Mithat AKAN, 1970 yılında Çankırı’da doğmuştur. Lisans öncesi eğitimlerini tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlamış olduğu tıp eğitimini tamamlayarak tıp doktoru unvanı olmuştur. İhtisasını ise Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Kliniği'nde ihtisas eğitimini tamamlayarak Plastik Cerrahi Uzmanı olmuştur. 2005 yılında Doçent ünvanı, 2013 yılında ise Profesör ünvanını almıştır. Uzmanlık eğitimi sonrasında, 2010 yılına kadar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 2010-2013 yılları arası Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 2013 yılında Medipol Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapmış olan Prof.Dr. Mithat AKAN,mesleki çalışmalarına 2016 yılından itibaren özel muayenehanesi'nde devam etmektedir. Prof.Dr. Mithat AKAN, 2004 yılında Türk Plastik, Rekonstr ...

Etiketler
Fue tekniği
Prof. Dr. Mithat Akan
Prof. Dr. Mithat Akan
İstanbul - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
Facebook Twitter Instagram Youtube