Fraksiyonel radyofrekans(altın iğne) uygulaması ile daha sıkı bir cilt

Fraksiyonel radyofrekans(altın iğne) uygulaması ile daha sıkı bir cilt

Fraksiyonel radyofrekans, ‘’altın iğne’’ olarak da bilinen deri gençleştirme yöntemidir.

Altın iğneler mikro seviyede derinizin altında radyo frekans enerjileri uygulayarak daha sıkı ve genç bir cilde sahip olmanızı sağlar. Cildinizin gevşeyen, kırışan bölgelerinin dışında sivilce ve cilt lekeleriniz için de uygulama yaptırabilirsiniz.

Bu yöntemle iğneler cilt altına ilettiği radyofrekans dalgaları ile ısıyı 60 dereceye kadar çıkartır. Cilt yüzeyinizde herhangi bir zarar oluşmadığı gibi, radyofrekans enerjisi direk kolajenin üretildiği bölgeye ulaşır. Böylece doğal bir yara iyileşme süreci başlamış olur. Bu süreç sonunda cildiniz kendini yeniler ve onarır.

Fraksiyonel radyofrekans (altın İğne ) ;Mezoterapi, fraksiyonel lazer ve radyofrekans teknolojisini tek cihazda topluyor.

Poliklinik ortamında uygulanabilen bu sistemde kişiye özel tek kullanımlık iğneler kullanılır. Böylece hijyen ve sağlığınız için en önemli koşullardan birisi de sağlanmış olur.

Altın iğne yöntemi her mevsim uygulanabilir. Altın iğne yöntemi ayrıca ifadenizde bir bozukluk oluşturmayarak diğer yöntemlerden kendisini ayırır.

Kullanım Alanları

Sivilce izleri

Kırışıklık tedavisi

Derideki gözeneklerin küçültülmesi

Leke tedavisi

Deri sıkılığının sağlanması

Yara izi tedavisi

Deri çatlaklarının tedavisi
Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Uygulama öncesi cildinizi yumuşatmak ve ağrıyı minimize etmek amacı ile özel bir cilt bakımı uygulanır.
Uygulama ortalama 30-40 dakika sürmektedir. Bu süre uzman doktorunuzun uygun gördüğü kadar uzayabilir ya da kısalabilir.
İlk 5-6 saat içerisinde cildinizde kızarıklıklar oluşacaktır.

Takip eden 24 – 72 saat arasında ise kızarıklıklar geçerek pembeleşmeye başlamaktadır.

İşlem sonrası uzman dotorunuzun tavsiye ettiği nemlendirici kremler ve güneş koruyucu kullanılmalıdır.

Bu makale 28 Eylül 2020 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Uzm. Dr. Ayşegül Güney

Uzm. Dr. Ayşegül Güney, 1978 yılında doğmuştur. Tıp eğitimini 2001 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. İhtisasını ise Dermatoloji branşında Mersin Üniversitesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı'nda sürdürerek 2009 yılında uzman doktor unvanını aldı. Dr. Güney'in özel ilgi alanları arasında Genel Dermatoloji, Dermatolojik Cerrahi, Kozmetik Dermatoloji, Akne(sivilce), Atopik Dermatit, Egzemalar, Deri Kanserleri, Kaşıntı, Psöriazis(sedef ),Vitiligo, Behçet Hastalığı,Güneş Lekeleri,Tırnak Hastalıkları Dermatolojik cerrahi uygulamalar: Radyofrekans koter, kriyoterapi, tırnak çekimi, benlerin çıkartılması, erken evre deri kanserlerinin çıkartılması, epidermal kistlerin çıkarılması, Botox ve Dolgu uygulamaları, Dermoroller uygulamaları, Peeling, Mezoterapi, PRP,Gençlik Aşısı, Lazerler ve Lazer Epilasyon yer almaktadır. Dr. ...

Etiketler
Fraksiyonel radyofrekans
Uzm. Dr. Ayşegül Güney
Uzm. Dr. Ayşegül Güney
Mersin - Dermatoloji
Facebook Twitter Instagram Youtube