Fibromiyalji ameliyatsız çözüm mümkün mü ?

Fibromiyalji ameliyatsız çözüm mümkün mü ?

Fibromiyalji adı verilen rahatsızlık uyku bozukluğu, kaslarda ağrı, halsizlik gibi durumların kendini göstermesinden kaynaklı olarak kendini göstermektedir. Aynı zamanda da bu rahatsızlık tipi sabahları kalktığında da tutukluk olarak da gözlemlenebilmektedir. Vücudun belli noktalarında da hassasiyetin meydana gelmesi durumu da ortaya çıkmaktadır. Hastaların yaşam kalitesini de olumsuz yönde etkileyebilecektir. Aynı zamanda da iş gücü eksikliğine ve gündelik yaşamın zorlaşmasına da neden olabilecek tipte bir hastalık olarak görülebilmektedir. Bir an önce tedavi edilmemesi halinde hareket kabiliyetini ve ağrıları da ciddi oranda da etkileyebilecek noktada da yer alabilmektedir. Belirtileriyle de kendini en baştan itibaren ifade edebilecek tipte de kendini gösterebilecektir

 GTOS terapi seçenekleri de bunlar arasında yer alabilecektir. GTOS uygulaması da kısa süre içerisinde etkisini gösterebilecektir.

GTOS uygulaması kapsamında sorunlu olan bölgelere uygulanması halinde etkili sonuçları da sağlayabilecektir. Sorunlu bölgelere basın uygulamasının gerçekleştirilmesi aşamasında da herhangi bir konumda da yer alabilecektir. Hastaların basınç uygulamalarına maruz kalmalarından sonraki zaman zarfında birkaç seansa girerek sorunlara kalıcı olarak çözüm bulmaları durumu aktifleşebilmektedir. Fibromiyalji kapsamında da ön planda olan bir noktada da GTOS seçeneği de kendini gösterebilmektedir. Hastalıkların herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmadan çözüm üretmesi noktasında da GTOS tedavi seçeneği de genel olarak da ifade edilebilecek tarzda da var olmaktadır.

Bu makale 19 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Fzt. Ersin Sever

Fzt. Ersin SEVER, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından İstanbul Medipol Üniversitesi'nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak Fizyoterapist unvanı almıştır.

Üniversite eğitiminin yanı sıra Manuel Terapi alanında kendini geliştirmiş olan Fzt. Ersin SEVER, Tik ve Takıntı Terapileri, Genel Fizyoterapi, Manuel Terapi, Manupülasyon, Kuru İğneleme, Omuz Ağrısı, Migren, Fıtık, Felç, Boyun Fıtığı, Bel Fıtığı, Diz Ağrıları, Sırt Ağrıları, Sinir Sıkışmaları, Karpal Tünel Sendromu ve Dirsek Ağrıları konularında Şişli'de bulunan kendi özel terapi merkezinde başarılı tedaviler uygulamaktadır.

Etiketler
Fibromiyalji sendromu
Fzt. Ersin Sever
Fzt. Ersin Sever
İstanbul - Fizyoterapi
Facebook Twitter Instagram Youtube