En kolay zayıflama nedir?

En kolay zayıflama nedir?

En kolay zayıflama umudu vadeden çok fazla sayıda, çeşit çeşit diyet listeleri vardır ve bu hızlı kilo verdiren diyetler ile hızlı kilo vermenin mümkün olduğu söylenmektedir.

Bu diyetlerden bazıları 3 gün diyeti, 7 gün diyeti, 1100 kalorilik diyet, domates diyeti, lahana diyeti...

Ancak kolay zayıflama denildiğinde vücudumuzda fazladan birikmiş yağ kütleden ziyade kas ve su kayıpları söz konusudur. Bu nedenle en hızlı zayıflama diye bir şey aslında mümkün değildir.

En Kolay Zayıflama Yöntemleri Nelerdir?

Sağlıklı bir diyet yaparak zayıflamak mümkündür ancak buna ilaveten çeşitli zayıflama yöntemleri varlığında zayıflama zorluğu hafifletilebilir.

En kolay zayıflama yöntemlerinin başından Eximia uygulaması yer almaktadır. Eximia uygulaması bir kavitasyon formu olmasına rağmen sağlığa herhangibir zararı bulunmamaktadır. Her seansta 1-4 cm arasında incelme sağlayan bu uygulamayı radyofrekans uygulaması takip etmektedir.

En Kolay Zayıflama Hapı ve İlacı

Tüm bu cihazlı uygulamaların dışında en kolay zayıflamayı sağladığı iddia edilen zayıflama ilacı ve hapı gibi alternatifler de bulunmaktadır ama tüm ilaçlar ne kadar bitkisel kaynaklı olurlarsa olsunlar vücudumuzda metabolize oldukları organ karaciğerdir. Karaciğerimiz metabolik faaliyetlerde en çok çalışan organdır. Dolayısıyla iş yükü oldukça fazla olan bu organa bir de hızlı zayıflama hapı veya hızlı zayıflama ilacı kullanmak tehlikeli olabilir.

Sağlıklı zayıflamanın temeli her hafta rutin kontroller yapılarak ve diyetinizin enerjisi ve içeriği sizin ihtiyaçlarına göre belirlenmekten geçmektedir. Tüm bu bilgiler ışığında sağlıklı zayıflamak için öncelikle kan testlerinin yapılması ve diyetisyen kontrolünde diyete başlamanız önemlidir.

Bu makale 18 Mart 2019 tarihinde güncellendi. 0 kez okundu.

Yazar
Dyt. Seval Komlıca

Dyt. Seval KOMLICA, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde tamamlayarak Diyetisyen unvanı almıştır.  Üniversite eğitiminin yanı sıra Obezite Diyetisyenliği, Klinik Nütrisyon Diyetisyenliği, Onkoloji Diyetisyenliği, Diyabet Diyetisyenliği, İletişim Becerileri ve Psiko-Eğitim, Kardiyoloji Diyetisyenliği, Çocuk ve Ergen Obezitesi, Çocuk Hastalıklarında Beslenme, Spor Diyetisyenliği, Hastalıklarda Diyet Tedavisinin Klinik Uygulamaları, Anorexia'dan Obeziteye Yeme Bozuklukları ve Profesyonel Yaşam Koçluğu alanlarında da eğitimler almıştır. Haftanın belirli günlerinde gebelere ve okullara beslenme ile ilgili eğitim vermekte olan Dyt. Seval KOMLICA,  Ankara - Çankaya’da bulunan kendi özel merkezinde danışanlarını kabul etmekle birlikte, yurt içi ve yurt dışındaki hastaları için online diyet programı hizmeti de ...

Etiketler
En kolay zayıflama hapı
Dyt. Seval Komlıca
Dyt. Seval Komlıca
Ankara - Diyetisyen
Facebook Twitter Instagram Youtube