Uzm. Dr. Meral TÜRKMEN  

Uzm. Dr. Meral TÜRKMEN
Kullanıcı Oyu : 5
(2+) Görüş
Teyit edilmiştir.
Randevu Al Bağlantıma Ekle Soru Sor Takip Et

Soru Limiti

3 Soru / Günde

Branşı

Dahiliye - İç Hastalıkları

İl / İlçe

Ankara / Çankaya

Üyelik Tarihi

24.12.2013

Son Giriş Tarihi

26.03.2015 21:38:14

Kamu/Özel Sağlık Kuruluşu

Ankara Koru Hastanesi

Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No:13

Ankara / Çankaya

Randevu Hattı
0 (850) 433 41 42
Standart tarife ile ücretlendirilmektedir.

Çok Memnunum

Değerli hocamızın ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim.

  |


Çok Memnunum

Kullanıcımız yorum girmemiştir.

  |


Bu doktor hakkında yorumunuzu paylaşın

Çok MemnunumMemnunumKararsızımMemnun DeğilimHiç Memnun Değilim
Özgeçmiş bulunamadı.
Kolay gelsin hocam sorum nişanlımla ilgili askerliğinin son ayında ameliyat oldu o zaman yapılan kan tahlillerinde hepatit b rahatsızlığı olduğunu söylemişler tahlillerde yanlışlık olma olasılığı varmı şimdi geldi görüşüyoruz bana bulaşma durumu söz ...

ziyaretci-2433649 tarafından 23.03.2015 tarihinde soruldu.

Sayın meral hanım merhaba; hastanede yaptırmış olduğum tam kan tahlili sonuçlarında normal olmayan değerler şunlardır; demir: 57 düşük mchc: 32,6 düşük plt: 409 yüksek mon%: 9,2 yüksek mon# :0,9 yüksek plt değerinin yüksek çıkmasının sebebi nedir,dem...

mehmet.keser tarafından 22.03.2015 tarihinde soruldu.

Kan testi sonuçlarım; wbc 3,21 (3,8-11,05) rbc 4,11 (4,2-6,1) hgb 10,9 (12-18) hct 33,3 (37-53) mch 26,6 (27-31,2) demir bağlama 474,9 (135-392) total demir bağlama kapasitesi 560,900 (220-440) ferittin 1,7 (7-276,8) bu sonuclara göre birşey söylemen...

ziyaretci-2429419 tarafından 19.03.2015 tarihinde soruldu.

Merhaba ben 15 yaşındayım . çok takıntılıyım bir yerde kangreni gördüm ve hemen telaşlandım .tansiyonumu ölçmek için otomotik aletler koluma taktım yanlış takmışım çok fazla şişirdi ve o an uyuştu ara ara sanki üstüne yatmışım gibi huzursuz ve ara sı...

ziyaretci-2155581 tarafından 17.03.2015 tarihinde soruldu.

Doktor hanım merhaba, 25 yaşında özel sektörde çalışan bir bayanım. 3 yıl önce guatr ameliyatı oldum.şuan onunla ilgili levotiron 75 mg kullanıyorum.yaklaşık 1 yıl önce şiddetli bir atak geçirdim ilk olarak ne olduğunu anlamamıştım.psikiyatri servis...

ziyaretci-1463317 tarafından 17.03.2015 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam ben usb çektirdim benim karaciğerimde 15 mm anekoik kist çıktı tahlil yaptırdım kedi köpek kisti değil ne yapmam gerekli bu kist iğneğle boşaltılabilirmi.cevabınızı bekliyorum hocam. kolay gelsin iyi günler...

ziyaretci-1143795 tarafından 17.03.2015 tarihinde soruldu.

Yemektn sonra üşüyrm halsizlk oluyo uykm geliyo sol kolum sızlıyo ve tırnaklarım morarıyo nedeni ne olabilr...

evinhasar tarafından 16.03.2015 tarihinde soruldu.

Demir bağloama 401. rbc 6. mcv 66,4. mch 20,7. rdw-cv+ 0,192. ly%+ 43,2 . hgb 12,4 yaşım 20 sonuçlarım bunlar acaba ne :(...

ziyaretci-2017907 tarafından 16.03.2015 tarihinde soruldu.

Hocam merhabalar. doğum yapali 10 ay oldu. bunun 6 ayi emzirdim. 4 aydir bebeğim emmeyi reddediyor. fakat buna ragmen benim sütüm gelmeye devam ediyor. siktiğimda bir iki damla süt geliyor. netten baktiğimda hipofiz kanserlerinden bahsediyor. bu duru...

ziyaretci-368329 tarafından 12.03.2015 tarihinde soruldu.

Merhaba, öncelikle benim kansızlıkla ilgili sorunum vardı doktora gittim bana 'ferro sanol duodenal' ilacını verdi şuan 5. gündeyim sabah akşam atıyorum ama kabızda olmuşum ama bugün nedense ishal olmuşum bide renk olarak simsiyah bir şeydi acaba bu ...

ziyaretci-2035400 tarafından 12.03.2015 tarihinde soruldu.

Biyokima= glikoz=125 kreatinin=0,72 total kolestrol=177 triglisreid=57..... __hdl kolestro_l vldl=11 ldl=130 astt=22.... alt___ ggt=113 kalsiyum=9,40 demir=41.........hormon___ tsh=6,26 folik asit=8,2 b12 vitamin=287 serol...

celal69 tarafından 12.03.2015 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam, benim sorum bacak agrısı ile ilgili.33 yasındayım,10 gündür gecmeyen bir bacak agrısı yasıyorum.hareketsizken birşey yok ama yürürken alt bacagımda agrı oluyor, koşmakta zorlanıyorum,ayakalrımı yere sürte sürte kosuyorum.uzun zamandır ...

ziyaretci-663809 tarafından 11.03.2015 tarihinde soruldu.

Hocam merhaba 41 yaşındayım. geceleri wc ihtiyacı ile birlikte karın ağrısı ile uyanıyorum... sanki kaburgalarım, içorganlarıma batıyormuş gibi bir ağrı oluyor... wc ihtiyacından sonra ağrı geçiyor... fakat yatınca ağrı tekrar başlıyor... oturunca ge...

Bohannon tarafından 11.03.2015 tarihinde soruldu.

Sayın hocam merhaba; 3 ay önce karın ağrısı ve mide bulantısı ile hastaneye gittim. kan-idrar tahlilleri yapıldı, tam usg çekildi ve grade 1 karaciğer yağlanması teşhisi konuldu. daha sonra endoskopi ile inceleme yapıldı ve eroziv gastrit denildi. te...

rezoonline tarafından 11.03.2015 tarihinde soruldu.

Merhaba meral hanım dahiliye bölümünde yapılan kan sonuçlarımda alt 170 ast 70 çıktı doktor 1hafta bekleyip sonra gastro bölümüne muayene olmamı kullandigim ağrı kesicilerin yükseltmiş olabileceğini söyledi.daha öncede böyle bir durum olmuştu ultraso...

carly_baby tarafından 06.03.2015 tarihinde soruldu.

Hocam iyi çalışmalar kolay gelsin ekte annemin pataloji raporu var annem 61 yaşında yorumlaya bilir misiniz olumsuz bir durum var mı varsa nedir şimdiden çok teşekkür ederim. iyi çalışamalarç...

ziyaretci-1476689 tarafından 10.03.2015 tarihinde soruldu.

Merhaba hocam 22 yaşında nişanlım için sizden yardım istıyorum.. özelikle defalarca dahiliye doktoruna gıttık ve demir eksiligi tıroıd bezlerı copk hızlı calısıyor kız arkadasım hıc bır sekılde kilo alamıyor ve aylar gectıkce zayıflıyor. suan kan...

ziyaretci-104546 tarafından 03.03.2015 tarihinde soruldu.

Merhabalar, 26,01,2015 tarihinde endoskopi yaptirdim. sonuçlari özofagus : 5 mm den kısa lineer erozyonlar izlendi. kardia : endeskopu gevşek sarıyordu. mukozanormal izlendi. fundus : mukoza hiperemik,lümen normal izlendi korpus : mukoza hiperem...

İLKAY BOZKURT tarafından 25.02.2015 tarihinde soruldu.

Merhana doktor hanım haşimatayum ben nodüllerım var patoloji yapıldı sonucumda şöyle yazıyor.yaymalarda kolloidal ve lenfositik bir zeminde çok sayıda gruplar yapmış follikül epitel hücre izlenmiştir.arada eozinofilik sitoplazmalı onkostik hücreler v...

ziyaretci-2400953 tarafından 23.02.2015 tarihinde soruldu.

Göbek deliğimin iki parmak üstünde sanki iğne batmasına benzer bir şey var. eğilip kalkarken ve yürürken var başka bir şikayetim yok sizce bu nedir ?...

ziyaretci-2400228 tarafından 23.02.2015 tarihinde soruldu.